nyansoegningsrunde stor

AI Denmark åbner for nyt hold af ansøgere

Har du tænkt på, hvordan jeres virksomhed kan omsætte data til værdi? Eller om I har nogle processer, som kan gøres smartere?

AI Denmark tilbyder skræddersyede forløb til 120 små og mellemstore virksomheder (5-500 ansatte) – hovedsageligt fra fremstillings- og serviceindustrien – der skal hjælpe dem med at omsætte data til konkret værdi og et konkurrencemæssigt forspring. Vi giver direkte adgang til eksperter, AI-forskere, studerende og netværk, der guider virksomhedens vej fra data til værdi. Første hold af danske SMV’er, der arbejder med at styrke forretningen ved brug af kunstig intelligens og data, afslutter deres forløb i sommeren 2021.

Der er nu åbent for ansøgninger til de næste hold af virksomheder, der har et udviklingspotentiale eller en problemstilling, de gerne vil bruge AI og data til at håndtere. Hold 2 har opstart 16. september 2021, og vi skal modtage din virksomheds ansøgning via skemaet her. Hold 3 starter i februar 2022, og ansøgning hertil foregår på samme måde. Pladserne på de to hold fordeles efter først-til-mølle-princippet – så ansøg gerne hurtigst muligt.

Som deltagende virksomhed får I 1:1-sparring og rådgivning om AI (anvendelse af AI-værktøjer, udvikling, implementering, netværk) via et skræddersyet forløb, som passer til jeres virksomheds specifikke behov. Deltagelse i et AI:DK-forløb giver bl.a. din virksomhed:

  • Adgang til laboratorier og labs hos Teknologisk Institut, DTU, Alexandra Instituttet, Aalborg og Københavns Universitet
  • Adgang til input fra dygtige studerende
  • Et dedikeret team, der hjælper dig i de seks måneder virksomhedsforløbet varer
  • Muligheden for at møde andre virksomheder, der enten selv er på en digital AI-rejse eller allerede er lykkedes
  • Branding af jeres virksomhed til den årlige uddeling af Industriens Fonds AI-pris ved Danish AI Awards

For at få det fulde udbytte af forløbet skal du deltage aktivt i forløbet – hvilket bl.a. indebærer, at du møder op til de 3 fastsatte hold-arrangementer (et opstartsarrangement, et midtvejsarrangement og et afslutningsarrangement), da en del af værdien i forløbet er den sparring med andre virksomheder i samme situation, som du bl.a. kan få via disse events.

AI Denmark bidrager til at finde nye muligheder og skabe retning i arbejdet med AI. Vi klæder din virksomhed bedre på til at tage strategiske beslutninger og skaber et forum til erfaringsudveksling omkring muligheder og udfordringer med AI. Hvert år hylder vi de bedste AI-cases i det seneste års virksomhedsforløb ved prisuddelingen Danish AI Award – du kvalificerer dig som kandidat til awarden gennem din deltagelse i AI:DK-forløbet.

Læs mere om virksomhedsforløbene her.