subpage

Mød en ny AI Denmark-virksomhed: Beck Pack Systems vil udnytte data bedre

Det nye hold hos AI Denmark består af mere end 30 skarpe virksomheder, der f.eks. vil udforske deres muligheder med kunstig intelligens eller accelerere deres brug af teknologien

Beck Pack Systems er en global leverandør af emballageløsninger inden for fiskeindustrien. Vi har stillet Beck Pack Systems’ CFO, Henrik Munk, tre spørgsmål, så I kan lære virksomheden at kende.

𝗛𝘃𝗮𝗱 𝗳𝗼𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗜 𝗮𝗳 𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗹ø𝗯 𝗺𝗲𝗱 𝗔𝗜 𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸? 
“Vi forventer, at vores projekt bliver tilført nogle kompetencer, som vi ikke selv har og derved opnår en bedre og mere brugervenlig udnyttelse af vores data.”

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗳𝗼𝗿 𝗵𝗮𝗿 𝗜 𝗺𝗲𝗹𝗱𝘁 𝗷𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗹 𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗹ø𝗯 𝗺𝗲𝗱 𝗔𝗜 𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸?
“Vi har meldt os, fordi vi blev gjort opmærksom på projektet af Business Center Bornholm, og fordi vi er i en fase, hvor vi arbejder med at opnå flere data og bedre udnyttelse af dataene, så vi kan blive bedre til at optimere vores produktion og vedligeholdelse af vores maskiner.”

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗯𝗿𝘂𝗴𝗲𝗿 𝗜 𝗱𝗮𝘁𝗮/𝗔𝗜 𝗶 𝗷𝗲𝗿𝗲𝘀 𝘃𝗶𝗿𝗸𝘀𝗼𝗺𝗵𝗲𝗱 𝗶 𝗱𝗮𝗴? 
“Vi bruger data som præsentation af, hvad der historisk er sket mht. effektivitet m.v. i produktionen, og vi ønsker at bruge data mere proaktivt så vi kan bruge dem til at planlægge fremadrettet.”

Bliv en del af AI Denmark

Hvis du og din virksomhed ønsker at blive en del af et AI Denmark-forløb, så kan I læse mere om, hvordan man ansøger via nedenstående link. Som deltagende virksomhed indgår man automatisk i konkurrencen om Industriens Fonds AI-pris, hvor man kan vinde 200.000 kr. til virksomhedens videre arbejde med kunstig intelligens.