Centerchef forklarer: Sådan ser et typisk AI Denmark-forløb ud for virksomhederne

Hvordan ser et AI Denmark-forløb egentlig ud, og hvad får man som virksomhed ud af at gennemgå forløbet? Det gør Jan Overgaard, centerchef ved Teknologisk Institut, dig klogere på i denne video. 

  • Mange er interesserede i at vide, hvordan et AI Denmark-forløb ser ud for de virksomheder, som deltager. Ingen forløb er ens, men i ovenstående video forklarer Jan Overgaard, centerchef ved Teknologisk Institut, blandt andet:

* Hvordan et virksomhedsforløb i AI Denmark typisk ser ud

* Hvilke faser man som virksomhed kommer igennem

* Hvordan virksomhedsforløbene skaber forretningsmæssig værdi 

* Hvilke forventninger vi stiller til de deltagende virksomheder 

Som Jan Overgaard uddyber, så får bl.a. man gennem et AI Denmark-forløb hjælp til at udforske og definere det område, hvor kunstig intelligens kan skabe værdi for ens forretning.

“Vi garanterer, at I får et kvalificeret beslutningsgrundlag og et forprojekt til at opnå et konkurrencemæssigt forspring,” lyder det fra Jan Overgaard. 

 Han forklarer videre, at man som virksomhed efterfølgende også kan få hjælp til at implementere og forankre kunstig intelligens i forretningen. 

Bliv en del af AI Denmark

Hvis du og din virksomhed ønsker at blive en del af et AI Denmark-forløb, så kan I læse mere om, hvordan man ansøger via nedenstående link. Som deltagende virksomhed indgår man automatisk i konkurrencen om Industriens Fonds AI-pris, hvor man kan vinde 200.000 kr. til virksomhedens videre arbejde med kunstig intelligens.