Mød en ny AI Denmark-virksomhed: Maternity Foundation vil bruge AI i app til jordemødre

Det nye hold hos AI Denmark består af mere end 30 skarpe virksomheder, der f.eks. vil udforske deres muligheder med kunstig intelligens eller accelerere deres brug af teknologien.

Maternity Foundation er en lille, international NGO, der tilbyder kurser for jordemødre og stiller kliniske vejledninger og læringsmateriale til rådighed for jordemødre i hele verden gennem appen Safe Delivery.

Astrid Grønbæk, virksomhedens Global Learning and Research Manager, fortæller her, hvad hun forventer af deltagelsen i AI Denmark.

𝗛𝘃𝗮𝗱 𝗳𝗼𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗜 𝗮𝗳 𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗹ø𝗯 𝗺𝗲𝗱 𝗔𝗜 𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸?
”Med deltagelsen i AI Denmark håber vi at få ny indsigt og konkrete ideer til, hvordan vi kan bruge AI-løsninger til at forbedre læringsoplevelsen for Safe Delivery Appens brugere og tage de første skridt imod implementeringen af løsningerne.”
 
𝗛𝘃𝗼𝗿𝗳𝗼𝗿 𝗵𝗮𝗿 𝗜 𝗺𝗲𝗹𝗱𝘁 𝗷𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗹 𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝗹ø𝗯 𝗺𝗲𝗱 𝗔𝗜 𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸? 
”Vi har meldt os til AI Denmark for at lære mere om AI-løsninger og deres anvendelse og få input fra eksperter på området samt få inspiration og udveksle erfaringer med andre organisationer, der også tager de første skridt til at integrere AI-løsninger. ”
 
𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗯𝗿𝘂𝗴𝗲𝗿 𝗜 𝗱𝗮𝘁𝗮/𝗔𝗜 𝗶 𝗷𝗲𝗿𝗲𝘀 𝘃𝗶𝗿𝗸𝘀𝗼𝗺𝗵𝗲𝗱 𝗶 𝗱𝗮𝗴?
”Vi bruger i dag data til at guide og evaluere vores projekter samt udvikling af nye funktionaliteter og indhold på Safe Delivery Appen. Med AI løsninger ønsker vi at udforske, hvordan Safe Delivery Appens indhold i højere grad kan tilpasses den enkelte bruger for at skabe en bedre læringsoplevelse og øget fastholdelse af ny klinisk viden.”

Bliv en del af AI Denmark

Hvis du og din virksomhed ønsker at blive en del af et AI Denmark-forløb, så kan I læse mere om, hvordan man ansøger via nedenstående link. Som deltagende virksomhed indgår man automatisk i konkurrencen om Industriens Fonds AI-pris, hvor man kan vinde 200.000 kr. til virksomhedens videre arbejde med kunstig intelligens.