GUIDES, CASES & VÆRKTØJER

AI Denmark skaber viden til danske virksomheder. Omdrejningspunktet er kunstig intelligens, men ud over de rent tekniske muligheder som findes inden for AI, så sigter AI Denmark også efter at hjælpe erhvervslivet med at analysere forretningspotentialer, implementere nye løsninger og bringe kunstig intelligens ind i kernen af virksomhedens forretningsmodel og produktmix.


GUIDES & VÆRKTØJER

Som led i den ambition – at gøre AI anvendeligt i mindre og mellemstore virksomheder – udarbejdes der en række guides og værktøjer i regi af AI Denmark. Alle guides og værktøjer stilles gratis til rådighed for virksomheder, uanset størrelse og branchetilknytning.


AI CASES

Derudover vil AI Denmark også inspirere. Det gøres blandt andet ved at fremvise konkrete virksomhedscases fra dansk erhvervsliv hvor det tydeliggøres hvilke gevinster brugen af kunstig intelligens har ført med sig i den enkelte virksomhed, og hvorledes AI har bidraget til at styrke virksomhedens konkurrenceevne.

Her på siden lægges der løbende nye erfaringer og værktøjer ind i takt med at flere og flere virksomheder bliver en del af AI Denmark.

SE OGSÅ

Skræddersyede udviklingsforløb for 120 udvalgte virksomheder

AI Denmark vil samle virksomheder, løsningsudbyddere, eksperter, forskere og studerende til en række online og fysiske events