nationalt
Community

Vidensdeling på tværs af virksomheder, leverandører og brancher er ofte meget værdifuldt. Det kan være en genvej til ny viden og kan frembringe nye idéer og bidrage til erfaringsudveksling.

Derfor arbejder AI Denmark, der er finansieret og udviklet i samarbejde med Industriens Fond, med at opbygge danske communities med udgangspunkt i kunstig intelligens. Dels for at bringe virksomheder og organisationer sammen, men også for, på et mere personligt plan, at facilitere møder og samtaler mellem direktører, forretningsudviklere, forskere, teknikere og studerende, der alle, med AI som kerneelement og udgangspunkt, på hver sin måde kan bidrage til at øge dansk erhvervslivs konkurrenceevne gennem udbytterigt brug af kunstig intelligens.

Følg med

Community-arbejdet sker løbende, og denne side holdes opdateret derom. Men allerede i dag findes der en række communities hvor viden om AI udvikles og udveksles, fx:

Bliv inviteret

Hvis du gerne vil inviteres til fremtidige events i relation til AI Denmarks community, kan du skrive dig på invitationslisten ved at udfylde denne formular. Så sørger vi for, at du får besked, når vi løbende offentliggør nye events.

    SE OGSÅ

    Skræddersyede udviklingsforløb for 120 udvalgte virksomheder

    Som deltager i virksomhedsfoløbet indgår jeres virksomhed automatisk i konkurrencen om Industriens Fonds AI-pris